Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 201610 Υπέροχα μπουκαλάκια, ΑΓΑΠΗ,ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΝΟΗΣ, ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΚΑΘΑΡΣΗ.

Φτιαγμένα με απόλυτα φυσικά υλικά όπως αιθέρια έλαια και κρυστάλλους . Έχουν δημιουργηθεί με θετική ενέργεια, αγνή πρόθεση, διαλογισμό, θετικές δηλώσεις μέσω προσευχής, ηχοθεραπεία και συντονισμό με την ανώτερη πνευματική δόνηση.

Μπορούν να αξιοποιηθούν για καθαρισμό του χώρου καθώς και
για καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων, για ενδυνάμωση του σώματος ύστερα απο μία στρεσαρισμένη ημέρα και να τον αναζωογονήσουν με τον φωτεινότερο τρόπο! Χαλαρώνουν το νευρικό σύστημα, καταπραύνουν, αυξάνουν τη πνευματική διάυγεια.

Είναι κατάλληλα για κάθε εναλλακτική θεραπεία αλλά και για τους ανθρώπους εκείνους που απλά επιθυμούν σε καθημερινή βάση να καθαρίζουν και να ενδυναμώνουν τα κέντρα τους καθώς και να καθαρίζουν τον χώρο τους προσδίδοντας μία αύρα αναζωογονητική.Για τα 5 μπουκαλάκια εξωτερικής εφαργογής , η διαδικασία αξιοποίησής τους είναι απλή : βάζετε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού και με αγάπη, σεβασμό, φωτεινές προθέσεις, αλείφετε σε κάθε ενεργειακό κέντρο ή όπου εσείς νιώθετε πως υπάρχει ανάγκη καθαρισμού, και με απαλές κυκλικές κινήσεις ολοκληρώνετε την διαδικασία. Πριν απο μία επαγγελματική συνάντηση μπορείτε να επαλείψετε τους καρπούς σας.

Μπορούν να αξιοποιηθούν ύστερα απο ένα χαλαρωτικό μπάνιο είτε τις πρωινές ώρες είτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας! Εφόσον τα υλικά τους είναι φυσικά, εμπνευστείτε και χρησιμοποιήστε τα, μα πάντα υπο Σεβασμό, Αγάπη, Φως!


Για τα υπόλοιπα 5 μπουκαλάκια , η διαδικασία αξιοποίησής τους είναι απλή : ψεκάζετε τον χώρο σας και οραματίζεστε  απελευθέρωση απο πάσης φύσεως αρνητική ενέργεια. Πλυμμηρίστε τον χώρο ή το σπίτι με λευκή ενέργεια αποβάλλοντας την ασύμβατη ενέργεια βαθιά στη γη. 

Προφέρετε την προσευχή που δίνεται ή όποια καθοδήγηση εσείς λάβετε.  Μπορείτε να ψεκάζετε τα σεντόνια σας, τα ρούχα σας, τα ποτ πουρί σας! 

Η διάχυση των αρωμάτων σε έναν χώρο  προωθούν την πνευματική ανάταση και το άνοιγμα αφθονίας.

Είναι ένα πρακτικό δώρο για τους φίλους, όμορφα στολισμένα με τούλι και καρτούλα για εξωτερική εφαρμογή είτε με μία χρωματιστή κορδέλα για καθαρισμό χώρου, όπου αναγράφεται η ιδιότητά τους!

Καλό θα ήταν, πριν τα αγγίζουμε να έχουμε κάνει έναν σύντομο καθαρισμό της αύρας μας και να τα προσεγγίζουμε με Καθαρότητα, διότι κατα αυτόν τον τρόπο παραμένουν αναλλοίωτα τα συστατικά τους!

Συντηρούνται σε δροσερό μέρος για 6 μήνες αφότου ανοιχθούν.

Εμπεριέχουν απολύτως φυσικά καλλυντικά. Σε περίπτωση αλλεργίας σταματήστε την επάλειψη. Δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων μιας και η βάση τους είναι τα αιθέρια έλαια και οι ενεργοποιημένοι με αγνή αγάπη κρύσταλλλοι.

Η εφαρμογή στο δέρμα δεν προτείνεται κατα την περίοδο εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 
Δίνεται και μία προσευχή, ξεχωριστή για τον καθένα, την οποία μπορείτε να την προφέρετε κατα την επάλειψη στο σώμα είτε κατα τον καθαρισμό του χώρου σας.

Είμαι στη διάθεσή σας, για περισσότερες πληροφορίες, αποκλειστική διάθεση
Μαρία Σταματοπούλου.ΑΓΑΠΗ
Νοητική- Πνευματική- Ψυχική Υγεία, Απαλύνει τον πόνο, Φωτίζει πτυχές της προσωπικότητας.


ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΝΟΗΣ
Αυτοβελτίωση, ισορροπία σκέψεων, Καθαρισμός αρνητικής ενέργειας.

ΕΚΤΟΝΩΣΗ
Συνειδητότητα, αυτογνωσία, διαύγεια πνεύματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ενδυνάμωση Θεϊκού λόγου, διάκριση, ψυχική υγεία.

ΚΑΘΑΡΣΗ
Τόνωση αύρας, συντονισμός σκέψεων με την ανώτερη πνευματική διαύγεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου