Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010
Η αφθονία της ύλης, η Αληθεία, ο Πλούτος των συναισθημάτων, όλα είναι αποτέλεσμα της προσωπικής εργασίας με τον εαυτό μας!


Ο σεβασμός στην πνευματική μας υπόσταση και η διαχείριση των φορέων σκέψης- προσφοράς- θέλησης επιφέρουν και την αντίστοιχη πνευματική αφύπνιση!


Ο τρόπος διαχείρισης της υλικής μου ευημερίας γίνεται ορθά όταν συνδέομαι και με τον φορέα του πνεύματος!


Τα θέλω της ψυχής, της καρδιάς, όλα εκείνα που επιθυμείτε σε υλικό επίπεδο, εάν εσείς οι ίδιοι δεν εργαστείτε και απελευθερώσετε εσάς από δοκιμασίες της προσωπικότητας, η αφθονία που θα προσελκύσετε θα είναι μέσα σε όρια και δίχως εσωτερική ικανοποίηση,

όταν εσείς έχετε επιθυμήσει κάτι μεγαλύτερο στην ζωή σας!

Είστε λοιπόν Συνδημιουργοί και συμβάλλετε δραστικά στην αφθονία σας!


Επιλέξτε να κλείνετε κάθε φορά την ανάλογη μαθητεία που σας ώθησε σε ένα υψηλότερο σκαλοπάτι πνευματικής εξέλιξης!


Οι μαθητές που μαθαίνουν μέσα από τα λάθη να συνδημιουργούν σίγουρα πηγαίνουν καλύτερα από τους μαθητές που επιλέγουν στασιμότητα μέσα από φόβους εξέλιξης και αναβάθμισης!


Τολμήστε παιδιά Του Φωτός γιατί όλα επί Γης σας Ανήκουν!


Το Φως είναι Άσπιλο μέσα σας και Καθαγιασμένο από σκοτεινές σκέψεις που εσείς επιφέρατε στον ψυχισμό σας!


Μάθετε λοιπόν να ορίζετε εσείς την τόσο Φωτεινή- Τιμητική και Άξια Ζωή σας μέσα από Δύναμη Πίστης και αντιμετωπίστε ότι σας βάλει ως ανασφάλεια, φοβία, ασυμβατότητα!


Είμαι Φως να λέτε συχνά!


Φως βγαλμένο από Θεϊκή πηγή άριστα φτιαγμένη με Κρυστάλλινες δονήσεις!


Ο Θεός είναι ο Δημιουργός μου και εγώ, Άτρωτος, πορεύομαι στο μονοπάτι Του, που σταθερά καλλιεργώ τις ιδέες μου, την δημιουργία μου!


Δονήσεις μετασχηματίζονται μέσα μου σε Δύναμη Θέλησης και Πίστης όταν πορεύομαι στον Δρόμο Του Θεού και Άσπιλα προστατεύομαι από Τον Δημιουργό μου!


Αφήνω πίσω μου φοβίες, αδυναμία πίστης στον εαυτό μου και στην ζωή μου, αποκτώ Δύναμη Άτρωτη ως παιδί Του Θεού, να Αγαπώ Εμένα, το Δημιουργικό μονοπάτι μου, την Αληθεία της ψυχής μου!


Συνδημιουργώ με Δύναμη Πίστης και Θέλησης!


Να το λέτε συχνά!


ΑΜΗΝ!

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Οι Εξαδιάκτινες Ακτίνες αναλαμβάνουν την φραγή καρμικών δεσμεύσεων και υπολειμμάτων προσωπικότητας στον υλικό σου φορέα!

Είμαι υπερήφανη για το πνευματικό σου άνοιγμα και την δράση Φωτός που έχεις αναλάβει να προετοιμάσεις την εξέλιξη της πορείας σου!

Εγώ η Αγία Μαρίνα καθρεπτίζω, σαν καθρέπτης ψυχής στις ανθρώπινες σκέψεις, όλες τις αδυναμίες τους, την προσμονή Θεϊκής Πίστης, την αποφυγή κλειστών πεποιθήσεων και την λύση κάθε μη φωτεινού σκεπτικού στην ζωή του ανθρώπου!

Είμαι Ιερή Ένωση Φωτεινής Δημιουργίας με Αγιογραφίες παραστάσεων που απεικονίζουν τον βίο μου!

Πίστεψε και θα λάβεις Ευλογημένο παιδί Του Θεού!

Τα Δώρα Δημιουργίας έγκεινται στο κατά πόσο ο άνθρωπος είναι σε θέση να τα λάβει και με φάρο Πίστης και Φωτός να Ευλογήσει για αυτό το Μεγαλείο που του προσφέρεται από το Φως!

Η Αναγέννηση της παλαιάς προσωπικότητας σε δροσοσταλίδες κρυστάλλινων σφαιριδίων στο είναι του ανθρώπου γίνεται σταδιακά και απαιτεί πολλή εργασία εαυτού και Ταπεινοφροσύνη!

Η πνευματική εργασία που δίδεται σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά είναι ανάλογη της ψυχικής του αποστολής και των κατορθωμάτων του ως καλλιεργητής του δικού του μονοπατιού!

Πιστεύετε πως ο Θεός είναι φορέας Αναλλοίωτης Αγάπης δοσμένης με Θαυματουργά σφαιρίδια Αγάπης και Μόνον Θαύματα βιώνονται όταν Πιστεύετε στο σχέδιο Του Θεού!

Ο Θεός είναι ο Παντοκράτωρ!

Και Εκείνος Δημιουργεί με Σχέδιο και Πλάνο!

Ο άνθρωπος πράττει με τις συμπαντικές ενέργειες και δονείται με τις κινήσεις που βιώνει σύμφωνα με τις επιλογές του, τις σκέψεις, τον τρόπο ζωής του!

Ο Θεός είναι ο Δημιουργός και εσείς τα παιδιά Του!
Σάρκα ίδια- ψυχή Θεϊκά Δημιουργημένη!

Λάβετε και Δεχθείτε το Φως σαν να σας λούζει ηλιακή ακτίνα!

Λουστείτε σε Αυτό!


Λάβετε Φως Ευλογίας!

Αγία Μαρίνα