Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΡΟΜΠΙΑΛ Κ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΖΑΚΧΙΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Οι δονήσεις που αποφορτίζονται από τον κόσμο της ύλης, της Γης και το αιθερικό της πεδίο, είναι γιατί μετασχηματίζονται σε νέες δονήσεις όπου το Φως δημιουργεί κρυστάλλινα σφαιρίδια εγρήγορσης στην αφύπνιση και στην εξέλιξη της Γης!

Η επανένταξη του γήινου φορέα που ήταν ξεχασμένος από φωτεινές ικανότητες και τις αξιοποιούσε για τον δρόμο της επιστροφής, τώρα ανακτά ισχύ σε επίπεδο βελτίωσης και γεμίζει τον γήινο και αστρικό φορέα με σφαιρίδια ολοκληρωμένης πηγαίας Αγάπης και σφαιρίδια Νέων Γνώσεων από την Ουράνια Πατρίδα σου, που ήταν ξεχασμένα μέχρι σήμερα!

Ο νέος τρόπος που αφυπνίζετε τις νέες δημιουργίες μέσα από Αφύπνιση και Δημιουργικότητα είναι εύκολα προσβάσιμες!

Η λύση αυτών είναι η πλήρη Πίστη και Αφοσίωση στον εαυτό σας- μοναδικός φορέας γείωσης και υλοποίησης!

Όσον αφορά τα νέα πλάνα που ορίζετε, είναι δύσκολο να τα ορίσετε με Αφθονία- Δημιουργία, εάν δεν πιστέψετε στην απόλυτη Αφθονία και αφεθείτε στο άνοιγμα των κέντρων σας και των συναισθημάτων σας!

Έχοντας Πίστη πως τα Πάντα είναι Καθοδηγούμενα από Εμάς, Τον Θεό, το Σύμπαν και όλα κινούνται σύμφωνα με ενέργειες συμπαντικές!

Τώρα ξέρετε πως όλα κινούνται σύμφωνα με το πλάνο ψυχής σας και το κατά πόσο η Πίστη σας θεμελιώνει την ποσότητα της Αφθονίας που επιλέγετε να υλοποιήσετε!

Σου δίνεται μία προσευχή για την λύση, σε επίπεδο νοητικό- πνευματικό, δεσμών που κρατούν μία ψυχή μπλοκαρισμένη και δέσμια της ανασφάλειας!

Προσεύχομαι εγώ Ταπεινά, η κόρη Του Θεού, να ανοίγω σταδιακά τη ποσότητα της Αφθονίας που έχω επιλέξει να συνδημιουργήσω και αφήνω, παραπέρα, χωρίς να με επηρεάζουν ίχνη προσωπικότητας και αμφιβολίας που με εμποδίζουν να την λύσω φωτεινά!

Το Θείο Δώρο της Δημιουργίας είναι για κάθε ψυχή!

Και εγώ ανήκω στο Όλον Δημιούργημα Του Θεού!

Πιστεύω, λοιπόν και δρω άμεσα και φωτεινά, χωρίς παρεκκλίνουσες σκέψεις με ίχνη προσωπικότητας , που δεν με απελευθερώνουν από τα εμπόδια που μου φέρει η ίδια!

Η Ζωή ανήκει σε κάθε ανθρώπινη ψυχή επί Γης!

Για αυτό λοιπόν, Πιστεύω Σε Εμένα και Δημιουργώ Τα Πάντα υπό την Καθοδήγηση του Πιστού Εαυτού μου και των Δυνάμεων Ύλης και Δημιουργίας!

Για αυτό λοιπόν, Πιστέψτε σε Εσάς και Δημιουργείστε Τα Πάντα υπό την Καθοδήγηση του Πιστού Εαυτού σας και των Δυνάμεων Ύλης και Δημιουργίας!

Πατέρα ενίσχυσέ με, με Πίστη και Αφοσίωση στο πλάνο Δημιουργίας μου!
ΑΜΗΝ!