Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Συνδημιουργός Φωτός οδηγούμαι σε νέα πορεία, όπου τα νέα δεδομένα σημαίνουν θετική προσφορά - εξέλιξη - συνδημιουργία!

Επιλέγω την δική μου αφθονία σύμφωνα με τις διαστάσεις του θέματος που έχω επιλέξει να συνδημιουργήσω!

Δίνοντας Φως Αγάπης, εκείνο που συλλέγω είναι  προσφορά, αλληλεγγύη και ευημερία!

Συνεχίζω να πορεύομαι στα προσωπικά βήματα αφθονίας και αφήνω κάθε κρίκο αμφιβολιών που εμπλέκεται με το χαμηλό δονητικά κομμάτι της προσωπικότητας!

Συνδημιουργώ με Αγάπη, Φως, Πίστη, Ενέργεια Άσπιλη από ψεγάδια χαμηλών δονήσεων και προσφέρω το Άλως της Αληθείας μου που είναι ( ο μόνος) μαχητής της προσωπικής μου Ευημερίας - Αφθονίας - Συναληθείας!

Αμήν!

Ευγνωμονώ!

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Η Αγάπη και ο Σεβασμός απέχουν όταν βρίσκονται στο μέσο με την υποκριτική Αλήθεια!


Η ψυχή απελευθερώνεται όταν ο άνθρωπος είναι σε θέση να αποφορτίσει κατώτερη προσωπικότητα.

Το Μονοπάτι είναι δύσβατο και μόνο αναλλοίωτο όταν πιστεύεις πως σε περικλείουν Δέσμες Φωτός!

Ο μόνος σκοπός είναι η αναζήτηση του πνευματικού σου μονοπατιού, μέσω εκείνου θα πορευτείς, γεμίζοντας σοφία και υπέρτατη γνώση!

Και στην πορεία φροντίζεις τον υλικό σου φορέα με επιταχυντές ωρίμανσης, εμπειριών, γνώσεων και υλοποίησης!

Η τροπή που θα πάρει ένα υλικό σώμα, όταν είναι δεκτικό στην συναληθεία του, είναι απαράμιλλης ομορφιάς και διαύγειας ενάρετων διδαγμάτων και ψυχοσύνθεσης!

Η μετατροπή των συναισθημάτων, τον καθιστά υπεύθυνο, ώστε να μεταβεί σε νέο επίπεδο αλλαγών ευημερίας και δικής του Αρμονίας- Γαλήνης!


Η δομημένη πορεία πως ο άνθρωπος έχει ένα μόνο πλάνο, τον αφήνει παγιδευμένο, ώστε να δυσκολευτεί να αποκτήσει νέες διόδους εξέλιξης και πορείας στην δυνατότητα ανάπτυξης της δικής του αφθονίας!

Πιστεύω, λοιπόν, στον Θεϊκό μου εαυτό, που σημαίνει στο ανώτατο κομμάτι μου, ένωση του ανώτερου εαυτού με το Θεϊκό στοιχείο και λειτουργώ ως συνδημιουργός και πορευτής στο αναβαθμισμένο πλάνο δημιουργίας μου!

Με Τιμή, Εγώ, ο Μπάμπατζι!

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑ ΤΣΟΧΑΝ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010


Η δημιουργία Φωτός αποκαλύπτεται σε όσους το επιθυμούν!


Η ευγενής προσφορά συναισθημάτων ανιδιοτέλειας, δεν σημαίνει κάτι άλλο πέραν της κατάστασης πως εκεί μέσα προαποφασίζει και ο συνδυασμός της προσωπικότητας!

Η σωστή λειτουργικότητα αποδίδει με καρπούς αφθονίας μην ξεχνώντας ο άνθρωπος πως όλα ανήκουν στο Φως!


Ο Γαλαξίας Νέφελων και όλοι οι σημερινοί Γαλαξιακοί συνταξιδιώτες επιφέρουν κωδικούς μεταβατικούς και αφυπνιστικούς στον τομέα της εξέλιξης και συνδημιουργίας!


Η επιλεκτική προσφορά διαστάσεων όπου ανήκει και η Χριστική Ιεραρχία, επέλεξαν να συνδημιουργήσουν στο κέντρο των Αλλαγών που προετοιμάζεται η Γη να μεταβεί και εξελιχθεί!


Η αυξομείωση κλιματολογικών αλλαγών επιφέρει εξαρτήσεις σε κάθε στοιχείο της προσωπικότητας και οι ασύμβατες δονήσεις στον αέρα επιφέρει στον τρόπο λειτουργίας του αμυντικού συστήματος του ανθρώπου νευρογενείς δυσλειτουργίες!


Η αποκοπή από κάθε ασυμβατότητα θα λειτουργήσει αφοπλιστικά ώστε η κάθαρση του νου και σώματος να μεταλλάξουν τις χαμηλές δονήσεις σε πλήρως υψηλά αναβαθμισμένες!

Η συνείδηση που αφορά παλαιές λειτουργίες τώρα θα εστιαστεί στο Φως και μόνον Αυτό!

Ο Συνδημιουργός σας που καθορίσατε ως κοινός σας συμπορευτής, τώρα θα πάρει τα ηνία του στόχου της Αληθείας σας και θα πορευτείτε Άσπιλοι Καθοδηγητές που συνυπάρχουν στο Ένα και Μοναδικό Φως Του Θεού!


Η ένωση των υπάρξεων Φωτός οφείλεται στην βάση της υπόστασής του κάθε ανθρώπου πως όσο περισσότερο ζητά την εξέλιξή του, τόσο του δίνεται η δυνατότητα να καθορίσει το νέο πλάνο δημιουργίας!


Η ανασύσταση προκύπτει από τις καρμικές οφειλές και την νέα αφύπνιση σε Αγάπη Φωτός και νέων ιδεών!