Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Οι νέες καθοδηγούμενες και άμεσα αφυπνισμένες ψυχές που θα περπατήσουν στην Γη, είναι ήδη υπό διδασκαλία και σε επίπεδο γνώσεων θα επιφέρουν τεράστιες αλλαγές στον χώρο των Γραμμάτων του τόπου στον οποίο επιλέξατε να πορευτείτε!

Το πλάνο καταγωγής τους φέρει αναβαθμισμένες γνώσεις Δασκάλων Φωτός και Χριστικής Ιεραρχίας όπου θα εξαπλωθούν και σε ολόκληρη την Γη!

Ο κάθε ένας μας θα ανταλλάσει πληροφορίες όπου θα βοηθούν την πορεία του με τρόπο υπερπλήρη από αφύπνιση κρυστάλλινων σφαιριδίων!

Ο τρόπος είναι ο εξής! Εμείς είμαστε Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, οι οποίοι επιθυμούμε να συνδεθούμε με τις ανθρώπινες ψυχές που επιζητούν ανώτερη ευφυΐα, μάθηση και διδασκαλία!

Ο τρόπος είναι εύκολος!
Συνδεόμαστε με τον καθ έκαστο συμβατό ενεργειακά αδελφό μας και μεταδίδουμε όλες τις Γνώσεις που απαιτούνται για τον έλεγχο πληροφοριών και διδασκαλιών!

Η νέα μορφή Γης περιλαμβάνει νέα παιδιά ανωτέρων γνώσεων και αφυπνιστικών βαθμίδων τόσο για την δική τους πορεία στην υλική ζωή, την πνευματική τους υπόσταση όσο και στην μετέπειτα πορεία τους στην Νέα Γη!

Οι γυναίκες που θα κυοφορήσουν νέα παιδιά εξελιγμένα και αποκομμένα από κάθε καρμικό δεσμό, θα φέρουν στο σύνολο και κωδικούς αναβάθμισης και προστασίας από κάθε επιφορτισμένο συναίσθημα και τρόπο συμπεριφοράς!

Η ανάγκη να μαθητεύσουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό, τις καθιστά πολεμίστριες του Φωτός και αναγνωρισμένες από κάθε ψυχή που προσπερνά στο μονοπάτι τους!

Κυοφορούν σφαίρες κρυσταλλικές και όταν έρθει ο σωστός χρόνος θα μετενσαρκωθούν σε Δασκάλους Φωτός και πνευματικής αναγνωρισιμότητας!

Το πεδίο που θα μεταλλαχθεί για την ιερή διαδικασία ονομάζεται αιθερικός τόπος, όπου εκεί συνεργάζονται το πνευματικό ανώτερο κομμάτι μας με το Θεϊκό αναβαθμισμένο κύτταρο, του Ανωτέρου Εαυτού η δόμηση!

Σε Ευγνωμονώ!

Αγάπη λάβετε έως το τελευταίο σας κύτταρο!

Η υπόσταση ας εκδηλωθεί με ακτινοβόλα σφαιρίδια ενίσχυσης, Αγάπης και προσφοράς!

ΓΕΝΟΙΤΟ!

ΑΜΗΝ!

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙ


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Είμαι εδώ να μεταφέρω μηνύματα αγάπης σε όσους το επιθυμούν και ζητούν να δροσιστούν από το κρυστάλλινο νερό που προσφέρω!

Ονομάζομαι Μαχαβατάρ Μπάμπατζι και ήρθα να ευγνωμονήσω τις αγαπημένες ψυχές που περικλείουν αγάπη και ενθουσιασμό μέσα τους!

Είμαι εδώ να προετοιμάσω την Νέα Γη να κατέβει με πιο συντονιστικούς ρυθμούς ώστε οι αλλαγές που θα επιφέρει η νέα μετάβαση να είναι λιγότερο επώδυνες τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για τον υλικό φορέα της παλαιάς Γης!

Το στοιχείο που χρειάζεται να λάβετε είναι η πληροφόρηση πως το Νέο Κύμα υπέρ ταχυφωτονίων πλησιάζει τις διαστάσεις Φωτός Τρίτη και Τέταρτη σε γοργούς ρυθμούς!
Η ουράνια πατρίδα επιζητά αρμονία, γαλήνη, ισορροπία στα παιδιά της που κατοικούν στην Γη!

Οι αποστολές που κατεβαίνουν διέρχονται το αιθερικό της Γης και συντονίζουν τους ρυθμούς εξέλιξης σε νέο πλάνο, πιο δραστικό τώρα πια και πιο αποφασιστικό!

Η Νέα Εποχή είναι στο μεταίχμιο να ορίσει νέους Δασκάλους Φωτός οι οποίοι θα συγκεντρώσουν την βιοενεργειακή τους ιδιότητα ώστε να μετουσιωθούν σε κρυστάλλινες σφαίρες και Δέσμες Φωτός και Αγάπης!

Είμαι εδώ να προετοιμάσω το νέο πλάνο που σύμφωνα με την εξελικτική πορεία του ανθρώπου δρα άμεσα στο πλάνο αποστολής του!

Δρω και πράττω δραστικά για την δική μου ανιδιοτελή προσφορά σε επίπεδο Αγάπης και μετουσίωσης Καθαρών Μορφών Δομημένων Κρυστάλλινων Ενεργειών!

Πιστεύω στο πλάνο αποστολής μου και συνδημιουργώ ως καλός πραματευτής για την δική μου σοδειά και αφθονία!

Είμαι παιδί Του Θεού και υπηρετώ φωτεινούς σκοπούς ανοίγματος Δεσμών Ολοκλήρωσης, Αγάπης και γενικών Γνώσεων που θα με συνοδεύσουν στο υπέρτατο, της Αληθείας μου!

Βοηθώ τον συνοδοιπόρο μου με χαμόγελα Αγάπης, η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον του, διότι πίσω από εκεί υπάρχει μόνο πλούσια, σε αφθονία καθάρια Αγάπη και αλυσιδωτές εναλλαγές αυτής!

Είμαι Αγάπη και υπηρετώ καθετί που κατοικεί σε αυτό, ΑΓΑΠΗ!

Το Φως που κατοικεί στις βουνοκορφές και τις πλαγιές ας ξεθυμάνει και ας διαχυθεί από τα ανώτερα κέντρα της Γης σε όλα τα επίπεδα και άξονές της!

Ας διαποτιστεί κάθε ψυχή επί Γης και ας εναρμονιστεί με τις νέες δονήσεις, δύσκολες προς επεξεργασία, αλλά σιγά σιγά ο άνθρωπος θα μάθει να διαχειρίζεται τις εναλλασσόμενες ενέργειες μέχρι να απορροφηθούν πλήρως από την Ύλη της Νέας Γης!

Κατοικώ στον πλανήτη μου και έχω χρέος να διαφυλάξω την ορθολογική Ιερότητα του τόπου μου και να πράξω ως Πολεμιστής αέναος του Φωτός!

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΣΩΖΩΗΛ (β)


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Μεταφέρουμε μηνύματα αγάπης σε όποιον επιθυμεί την Θεϊκή Ένωση!
Είμαι ο Αρχάγγελος Σωζωήλ!


Η λάνθασμένη αντίληψη νέων πραγμάτων στην ζωή του ανθρώπου επιφέρει αποπροσανατολισμό, εμποδίζοντας την φαιά ουσία να εισχωρήσει στον πυρήνα του κεντρικού σας σπινθήρα!

Το ασύλληπτο στοιχείο που κρύβεται στο μέχρι τώρα αποκοιμισμένο κομμάτι της Θεϊκής σας καταγωγής, γίνεται δρομέας τώρα στο νέο φάσμα που καθορίζεται από πράξεις Φωτός, ανιδιοτελών χαρακτηριστικών και πράξεων απελευθέρωσης οποιουδήποτε καρμικού στοιχείου που υποδουλώνει τον φορέα αντίληψής σας, φορέα της ύλης, γήινο κομμάτι σας!

Ο άνθρωπος χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κάθε  κατάσταση δυσκολίας που του δίνεται ως μαθητεία με στάση πληρότητας Φωτός, επίλυση των θεμάτων του βάζοντας τις φωτεινές ιδέες του κυρίαρχες των πράξεών του!

Είναι μπερδεμένος και ταυτόχρονα γεμάτος δύναμη πολεμιστή να αποσυμφορίσει κάθε ίχνος αμφιβολίας και ιδεών που πηγάζουν μέσα από την πηγή της αδράνειας και να πάρει τα ηνία ώστε να ξυπνήσουν οι ακτίνες Φωτός που μετουσιώνουν καθετί!
Οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι και οι Διδάσκαλοι Αναληφθέντες, συνιστούν την προσοχή ώστε να μείνετε συντονισμένοι στην πορεία Φωτός και στην θεραπεία των νοητικών μπλοκαρισμάτων σας που προέρχονται από άνυδρες στιγμές αμφιβολίας και πέφτουν εντέλει στο τεράστιο κενό της κούφιας Γης!
Η Νέα Αρχή ξεκινά με γνώσεις Δασκάλων Φωτός που ευθυγραμμίζουν με τις δονήσεις τους την φωτεινή κορδέλα που ενώνει εσάς με το Θεϊκό σας στοιχείο!


Η ένωση γίνεται μέσω φωτεινών στοιχείων που βοηθούν στην ανίχνευση δυσκολιών και στην εξέλιξή τους που αναπαριστά την Ιερή Ένωση Αγάπης εαυτού με Θεϊκή Αγάπη!