Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ

ΤΡΙΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Φλόγα που πηγάζει από της καρδιάς σου το κέντρο και ακτινοβολεί όλη σου την υπόσταση!

Άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει τον κύκλο της! Νιώσε φωτεινός, νιώσε υπέροχα γιατί υπέροχα πράγματα θα έρθουν στο μονοπάτι σου!

Ντύσου όμορφα, στολίσου και υποδέξου την Αγάπη Φωτός και την λαμπρότητα των Αγγέλων που σε περιβάλλουν!


Σε προστατεύω από ό,τι δεν σε χαρακτηρίζει, για αυτό σου ανοίγω τα ενεργειακά σου κέντρα να υποδεχθείς τη φωτεινότητα της Πέμπτης Διάστασης!

Εγώ, ο Δάσκαλος Στεφάνιος, Αρχάγγελος Λαμπριήλ σε καλωσορίζω στην πύλη γυρισμού!

Σε παροτρύνουμε να αφεθείς στην αγάπη του Δασκάλου Μέτατρον, του Ανώτερου Εαυτού σου, του Δασκάλου Μελχισεδέκ και όλων των Μεγάλων Δασκάλων, Αφυπνιστών και Αρχαγγέλων που σε καθοδηγούν και σε περιβάλλουν με τόση αγνότητα, καθαρότητα!

Βγάλε φτερά και πέταξε στο χρυσό φως του ήλιου! Αστέρι λαμπερό φώτισε τον δρόμο σου γιατί εκεί που πηγαίνεις, καλοκαίρι είναι πάντα!

Λευκό μανδύα σου φορώ και σε ανταμείβω για την πορεία σου στο Φως! Πνευματική ολοκλήρωση, αφθονία γήινη και πνευματική! Αρμονία στην ζωή σου και ευημερία!

Μεγάλε Επουράνιε Πατέρα σε επικαλούμαι να ανέβω μέχρι την ανώτερη διάσταση και να χριστώ κρυστάλλινο παιδί Σου, αφοσιωμένο στην πνευματική του αποστολή και αφυπνισμένο καθαρό παιδί που η ψυχή ζητά να γνωρίσει την επουράνια πατρίδα!

Σε βοηθώ να ακτινοβολήσεις τόσο πολύ που το θες!

Χαίρε Αγαπημένο Παιδί Του Θεού!

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ


ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2010

Ξεκινά η νέα τάξη των πραγμάτων! Βρισκόμαστε στην Μεγάλη Αλλαγή που θα επιφέρει η Νέα Εποχή της εξέλιξης !

Η νέα μορφή επιβάλει καθαρό νου  και ποιότητα ζωής!

Είμαι ο Μελχισεδέκ και κατάγομαι από τις ύψιστες δονήσεις ανωτέρων πεδίων του διαγαλαξιακού συστήματος! 

Ιδιότητά μου είναι η κάθαρση κάθε τοξικών ουσιών στον υλικό σας φορέα και η επανασύνδεση με το ανώτερο κομμάτι σας!

Μάθετε να μετουσιώνετε ό,τι δυσαρμονικό! Η μετουσίωση νέων ιδεών σε φωτεινή διδασκαλία αποφέρει και την πλήρη αποφόρτιση παλαιών αντιλήψεων δεδομένου της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε!

Η Νέα Γη φεύγει από το παλαιό της πλάνο και τώρα η διάλυση κάθε δυσαρμονιών επιφέρει και μετάλλαξη μπλοκαρισμάτων και ασθενειών!

Ζητείστε συντονισμό και απελευθέρωση τοξικών ασθενειών ώστε να συμμετέχετε στην πορεία της Γης προς την ουράνια πατρίδα της!

Συντελούμε όλοι μαζί στην νέα μετάβαση που θα ολοκληρωθεί με  εξαγνιστικές ιδιότητες και σημεία πρόσβασης θα ανοίγονται που ως τώρα επωφελούσαν μόνο ένα ποσοστό συνδημιουργών!

Η καθοδήγηση προέρχεται από ανώτερες διαστάσεις και η Γη θα περάσει σε νέα πορεία Φωτός και ανάπτυξης μορφών αφθονίας!

Είμαστε όλοι εδώ να προσφέρουμε θεραπεία στην μετάβαση της Γης στο νέο αυτό στάδιο!

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΣΑΜΟΥΗΛ


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009


Φως ανέσπερο, φως άσπιλο και καθαρό από τοξικές ουσίες, με Αυτό σε μυραίνω και σε γλυκοκοιτάζω με τόση καθαρότητα Φωτός!
Είμαστε εδώ για να σε εμπνέουμε Αγάπη - Φως - Καθοδήγηση!

Έλκεις συμβατές ψυχές και ο σκοπός σου είναι η διδαχή σου μέσα από εκείνους! Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια που έλκονται στον δρόμο σου, μάθε την αλήθεια μέσα από το κανάλι επικοινωνίας!

Φως καθαρό και ανέπαφο από κάθε μιαρό, αντιμετώπισε την κάθε αλήθεια σου με δύναμη και θέληση φωτεινή!

Σου εκπνέουμε κάθε στοιχείο κάθαρσης και διάκρισης μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις! Κάθε εμπόδιο που έρχεται στον δρόμο σου γίνεται στάση Φωτός και αντιμετωπίζεται με πλήρη αγνότητα και καθαρότητα συναισθημάτων!

Ανοίγονται άλλοι ορίζοντες πνευματικοί για εσένα! Άνοιξε τα μάτια και αφέσου στην ολότελη αγάπη που έχουμε να σου προσφέρουμε!

Μην ξεχνάς πως πάντα εδώ είμαστε και γλυκαίνουμε κάθε νότα δυσαρμονική με τις δονήσεις σου! Αγάπησε την ζωή γιατί εκείνη έχει να σου προσφέρει τα πολυτιμότερα αγαθά της!
 

 Ψάχνεις την τελειότητα όλων των καθαρών συναισθημάτων μέσα σε όλους τους καρπούς της ζωής! Ενέμεινε σε αυτό!

Πίστεψε και ό,τι ολοκλήρωσες θα γειωθεί!

Πίστεψε και ο δρόμος σου είναι πάντα φωτεινός! Πορευτή Φωτός! Γέμισε τους θύλακες της ψυχής σου με όμορφα πράγματα και ζεστές αναμνήσεις που θα σε καθοδηγήσουν στην μεταμόρφωσή σου σε Πηγή Φωτός!

Φανός αγάπης γίνε για όσους επιθυμούν την λύτρωση!

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ


ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΧΩΗΛ:ΠΡΟΣΕYΧΗ ΙΣΧYΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟY ΠΕΔΙΟY!
ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΗ,ΣYΝΤΟΝΙΣMΟΣ,

ΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΗ!.ΕΠΙΚΑΛΟYMΑΙ ΤΟYΣ ΑΝΩΤΕΡΟYΣ ΣYΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΣYMΠΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΕΡΑΦΕΙΗΛ,
ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΞΑΠΤΕΡYΓΟ ΣYΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙM,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟYΣ ΦΩΤΕΙΝΟYΣ ΣYΝΟΔΟYΣ ΤΟY,ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣYΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔYΝΑMΕΙΣ ΤΗΣ ΣYMΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ!


ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ,ΔYΝΑMΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟY,ZΗΤΩ ΝΑ ΣYΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟMΗMΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓMΕΝΟ ΕΝ ΣΟΦΙΑ YΛΙΚΟ-ΓΗΙΝΟ ΣΩMΑ MΟY, MΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΑNΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΦΩΤΟΣ!


ΕΙMΑΙ ΓΗΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟY, ΣYΝΔΗMΙΟYΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟY ΣΤΗ ΓΗ!.


ΓΙΝΟMΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΦΩΤΟΣ,ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ,ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,ΑΝΑΒΑΘMΙΣΗΣ,
ΣYΝΤΟΝΙΣMΟY ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟYΡΑΝΟY MΕ ΤΗ ΓΗ!


ΣYΝΤΟΝΙZΩ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘMΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ MΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!


ΣΦΡΑΓΙZΩ MΕ ΧΡΙΣTΙΚΟ ΠΛΕΓMΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ MΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΨΟYΝ ΓΙΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ!.


Η ΠΡΟΘΕΣΗ MΟY ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕYΘΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣYMΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΕMΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ!


ΕΙMΑΙ ΦΩΣ! ΕΙMΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΕΙMΑΙ ΕΛΕYΘΕΡΙΑ! ΕΙMΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ! ΚΑΙ ΑYΤΑ YΠΗΡΕΤΩ!

ΕΙMΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟY ΚΑΙ ΦΩΤΙZΩ ΤΙΣ MΙΚΡΕΣ MΟY ΘΕΛΗΣΕΙΣ MΕ ΑΓΑΠΗ!


ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΟYΣ ΠΝΕYMΑΤΙΚΟYΣ ΟΔΗΓΟYΣ MΟY, ΓΙΑ MΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΓΕΝΟΙΤΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟY! ΑMΗΝ!Το μήνυμα έγραψε η Παναγιώτα Καραπέτη, πολύ καλή μου φίλη και μαθήτρια της Μαρίας Ζαβού! Την Ευχαριστώ από καρδιάς!