Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΙΡΙΑΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Είσαι σε μια νέα εποχή μεταλλάξεων και προσωπικών αλλαγών!


Η Πέμπτη Διάσταση έρχεται σε επαφή με την υλική της μορφή, εκείνη της Νέας Γης! Η Νέα Γη καλωσορίζει τα νέα της παιδιά!

Υμνούμε το μεγαλειώδες πλάνο Του Δημιουργού και συμβάλλουμε σε αυτό, προσφέροντας νέες ιδέες, σε ανθρώπους ανεπηρέαστους από κάθε ασύμβατη ενέργεια!

Ταξιδεύω μεταξύ χρόνου και χώρου και παρατηρώ με έντονο ενδιαφέρον την γέννηση και ολοκλήρωση νέων ψυχών! Ονομάζομαι Ίριαν και πρεσβεύω μετάλλαξη κυττάρων και νέων ιδεών! Προσαγάγω νέα δεδομένα στον δίσκο της κυτταρικής σας μεμβράνης!

Η μετάλλαξη ολοκληρώνεται πάντοτε σύμφωνα με το νέο σχέδιο της κάθε ανθρώπινης ψυχής και αν είναι σύμφωνη να ετοιμαστεί σε εκείνα τα νέα δεδομένα!

Συνδημιουργώ εν ολίγοις με τις κρυστάλλινες ψυχές αποστολών και μη! Έχοντας πλήρη συναίσθηση η κάθε ανθρώπινη ψυχή το πλάνο της αποστολής της!
Όσοι επιθυμούν αναβάθμιση κυτταρικής μεμβράνης είμαι εδώ να αναπλάθω και να αναδημιουργώ τα νέα κανάλια επικοινωνίας!


Ο νέος δρόμος εκπαίδευσης ξεκινά εκεί όπου κλείνει ο παλαιός κύκλος με μαθήματα, εμπειρίες!

Αστέρι του Φωτός, άστρο του πλανητικού συστήματος, λάμψε! Αποκάλυψε την καταγωγή σου και ακολούθησε το πλάνο αποστολής σου! Ο νέος σκοπός τώρα ξεκινά! Χάραξες την νέα πορεία στην υλική αφθονία και απολαμβάνεις καρπούς αφθονίας στο πνευματικό μονοπάτι!

Αποκοπή από κάθε στοιχείο συμβατικής προσωπικότητας και προσκόλλησης στο παρελθόν και σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια ουτοπική!


Θα σε βοηθήσω να πάρεις στροφή στην αληθινή επιθυμία της ψυχής σου και να ξεφύγεις από παραστάσεις θεατρικές όπου ο κλόουν διασκεδάζει μόνο για λίγα λεπτά τους θεατές του! Εδώ, τώρα πια, θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το εγώ σου και τις ανασφάλειες τις οποίες έχεις καλύψει με επιφανειακή ασφάλεια και να πορευτείς σύμφωνα με το χρίσμα του Φωτός και του πολεμιστή!

Μύρισε τα άνθη και το άρωμα της ευτυχίας! Πνευματικής - ψυχικής - ολοκλήρωσης! Γίνε συνδημιουργός του δικού σου καναλιού και απέφυγε κάθε στοιχείο θεατρινισμού από την κατώτερη προσωπικότητα!

Αποκάλυψε τα νέα μυστικά που έχουμε να σου προσφέρουμε! Μυστικά Νέας Ζωής, Νέας Πηγής! Πλήρης προσαρμογή στον έλεγχο του νου και αφαίρεση μπλοκαρισμάτων για την διάβαση στην Νέα Γη!

Γίνε συνταξιδιώτης της ψυχής σου! Γίνε πρωτοπόρος και πάρε το πηδάλιο να ανοιχτείς σε νέους καταγαλανόλευκους ορίζοντες! Ουρανούς που το μόνο που περιμένουν από εσένα είναι η μετάβαση στο Νέο Στάδιο!

Είσαι τόσο σίγουρος πως μπορείς! Να είναι σίγουρο και το κομμάτι της προσωπικότητάς σου!

Γιατί συνταξιδιώτες είσαστε!

Απόλαυσε το Νέο σου Ταξίδι αγαπημένε!!

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010


 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Εγώ ο Άγιος Φύλακας σου, Ανώτερος Εαυτός σου, σε προστατεύω και σε καθοδηγώ!Σε αγαπώ πολύ και σου στέλνω ακτίνες ενίσχυσης και καθοδήγησης για να ευθυγραμμίζεσαι πάντα με το ψυχικό σου πλάνο! 

Πολεμιστής Φωτός γίνε, λάμψε, ακτινοβόλησε και τίποτα πια δεν σε αγγίζει!


Χρειάστηκε πολύ κουράγιο, θάρρος για να φτάσεις έως εδώ! Η ανταμοιβή σου είναι η πνευματική εξέλιξη! Κολύμπησε στο Άσπιλο Φως και στο Χρυσό μου Φως και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Αρκεί να παραδώσεις σε εμάς κάθε φόβο σου, κάθε ανασφάλειά σου!


Το σπαθί που κρατά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σε προστατεύει και κόβει κάθε αρνητική ενέργεια που σε αποσπά από το στόχο σου!


Γίνε Ένα με Εμάς, άνοιξε τα ενεργειακά σου κέντρα  να αναγνωρίσεις την ουράνια πατρίδα σου και να λάβεις τις γνώσεις που επιθυμούμε να σου προσφέρουμε με τόση Αγάπη!


Πλημμύρισε με την μπλε ακτίνα Φωτός όλο σου το είναι και μάθε από αυτήν την ανώτερη διδασκαλία!


Η αποστολή σου έχει ξεκινήσει, είσαι πιο δυνατός τώρα! Δοκιμάζεσαι συνεχώς γιατί έτσι πρέπει, η ψυχή να αγωνίζεται, για να αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για την πορεία προς το Φως!


Το Ένα και Μοναδικό Φως που σας περικλείουμε!


Αλλά εσείς αναλώνεστε στα κατώτερα στρώματα-επίπεδα της προσωπικότητας!


Να είσαι ευτυχισμένος, να νιώθεις ευλογημένος και υπερήφανος!


Εγώ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, σε πλημμυρίζω με σμαραγδένιο Φως, κολύμπησε μέσα σε αυτό και εξάγνισε  ό,τι  σε κάνει να αισθάνεσαι αδύναμος !


Δέξου την αφθονία που σου προσφέρουμε, γιατί είμαστε πάντα εδώ για όποιον άνθρωπο, όποια ψυχή επιζητά την επικοινωνία, την πνευματική εξέλιξη και την πορεία στο Φως!


Χαιρόμαστε να σε βλέπουμε να αναζητάς φώτιση και διδασκαλία και στη δίνουμε απλόχερα, καθαρή ψυχή και ευγενικό κομμάτι Του Θεού!


Σας αγαπάμε πολύ και είμαστε πάντα δίπλα σας! Μην αισθάνεστε άσχημα που βιώνετε και αρνητικές σκεπτομορφές και ζείτε με αυτές για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα! Όλα αυτά μαθήματα είναι που η ψυχή πρέπει να βιώσει και να περάσει, για να ανέβετε ένα άλλο σκαλί στην βαθμίδα για την ουράνια πατρίδα σας!


Να εμψυχώνεστε και να διασκεδάζετε!
Να τρως υγιεινά, ώστε να μην γεμίζεις τοξίνες το σώμα σου! Βοήθησέ το να ενωθεί οριστικά με τον Ανώτερο Αγγελικό σου Εαυτό, που τόσο επιθυμεί και εκείνος την Ιερή Ένωση μετά από τόσες ζωές αναζήτησης και αναβάθμισης της ψυχής σου!


Είσαι τόσο χαρούμενος όσο και εμείς! Αγάπη περιβάλει το σύμπαν, χόρεψε μαζί μας, ενώσου με εκείνην!


Σε αγαπάμε πολύ!

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΊΛΥΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Κατάγομαι από το Χρυσό Πλανήτη και αντιπροσωπεύω το υπέρτατο Φως που περικλείεται μέσα στο γήινο λόγο!
Εγώ είμαι ο Σίλυρος και θα σας βοηθήσω στην υπέρβαση με το φωτεινό εγώ σας και στη καθοδήγηση με το κατώτερο εγώ σας!


Πίστεψε και θα λάβεις! Γνώρισε και θα δικαιωθείς! Λάβε και δώρισε!

Κερδισμένος βγαίνει εκείνος που δίνει στο συνάνθρωπό του με ανιδιοτελή συναισθήματα και βοηθά στην μεταμόρφωσή του!
Χάρισμα Φωτός! Χάρισμα Αγάπης! Αγάπης που βασιλεύει σε κάθε στοιχείο του εγώ και επιθυμεί να βγει στην επιφάνεια του Εμείς!

Γνώρισε, μάθε, δες, αναγνώρισε, μεταμόρφωσε, αναγέννησε κάθε ασύμβατο και αδύναμο κομμάτι σε ηλιαχτίδα! Στην Θεϊκή αχτίδα του ανθρώπου!

Ήρθε ο καιρός για νέες ιδέες Αγαπημένα παιδιά! 

Προσαρμόστε  τη ζωή σας σύμφωνα με το νέο Θεϊκό πλάνο της αποστολής σας!

Νιώθετε ήδη ευτυχισμένοι! Άλλο τόσο και εμείς! Ευγνωμοσύνη αισθανόμαστε και δέος για τον σκληρό σας αγώνα!

Φως ψυχής και ήλιος στη ζωή σας!

 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ  ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΙΟΥ 2010


Φωτεινή πορεία και ευημερία!

Αγάπησε τον εαυτό σου και ό,τι πολυτιμότερο έχει να σου προσφέρει!


  Να λαμβάνεις με σοφία ό,τι σου δίνεται και να πορεύεσαι σύμφωνα με την  Αλήθεια σου που τόσο μεγαλόπρεπα υποστηρίζεις!

Είμαστε ευγνώμονες!

Τιμώ τον εαυτό μου, σημαίνει, του δίνω εύσημα να συνεχίσει στο πνευματικό μονοπάτι και να φυτέψει σπόρους που θα επιφέρουν ανθοφορία και άρωμα Άνοιξης μέσα στο Φως!

Μετουσίωσε λοιπόν και λάβε τα Δώρα του σύμπαντος! Δώρα που Άγγελοι τα φέρουν με τραγούδι τιμητικό και χορό που ανοίγει διάπλατα τις πύλες της ουράνιας ψυχής ( ουρανού)! Λάβε και μύρανε με τούτα εδώ την ανθρωπότητα!

Είμαι Φως! Είμαι Αγάπη! Να επαναλαμβάνεις συχνά!

Επικροτώ κάθε βηματισμό σου και συμπορεύομαι με όσους επιθυμούν τη διδασκαλία μου!
Πέρα για πέρα αναβαθμιστική στο φωτεινό σχέδιο και μονοπάτι σας!


Χαίρε αγαπημένε!