Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010
Η αφθονία της ύλης, η Αληθεία, ο Πλούτος των συναισθημάτων, όλα είναι αποτέλεσμα της προσωπικής εργασίας με τον εαυτό μας!


Ο σεβασμός στην πνευματική μας υπόσταση και η διαχείριση των φορέων σκέψης- προσφοράς- θέλησης επιφέρουν και την αντίστοιχη πνευματική αφύπνιση!


Ο τρόπος διαχείρισης της υλικής μου ευημερίας γίνεται ορθά όταν συνδέομαι και με τον φορέα του πνεύματος!


Τα θέλω της ψυχής, της καρδιάς, όλα εκείνα που επιθυμείτε σε υλικό επίπεδο, εάν εσείς οι ίδιοι δεν εργαστείτε και απελευθερώσετε εσάς από δοκιμασίες της προσωπικότητας, η αφθονία που θα προσελκύσετε θα είναι μέσα σε όρια και δίχως εσωτερική ικανοποίηση,

όταν εσείς έχετε επιθυμήσει κάτι μεγαλύτερο στην ζωή σας!

Είστε λοιπόν Συνδημιουργοί και συμβάλλετε δραστικά στην αφθονία σας!


Επιλέξτε να κλείνετε κάθε φορά την ανάλογη μαθητεία που σας ώθησε σε ένα υψηλότερο σκαλοπάτι πνευματικής εξέλιξης!


Οι μαθητές που μαθαίνουν μέσα από τα λάθη να συνδημιουργούν σίγουρα πηγαίνουν καλύτερα από τους μαθητές που επιλέγουν στασιμότητα μέσα από φόβους εξέλιξης και αναβάθμισης!


Τολμήστε παιδιά Του Φωτός γιατί όλα επί Γης σας Ανήκουν!


Το Φως είναι Άσπιλο μέσα σας και Καθαγιασμένο από σκοτεινές σκέψεις που εσείς επιφέρατε στον ψυχισμό σας!


Μάθετε λοιπόν να ορίζετε εσείς την τόσο Φωτεινή- Τιμητική και Άξια Ζωή σας μέσα από Δύναμη Πίστης και αντιμετωπίστε ότι σας βάλει ως ανασφάλεια, φοβία, ασυμβατότητα!


Είμαι Φως να λέτε συχνά!


Φως βγαλμένο από Θεϊκή πηγή άριστα φτιαγμένη με Κρυστάλλινες δονήσεις!


Ο Θεός είναι ο Δημιουργός μου και εγώ, Άτρωτος, πορεύομαι στο μονοπάτι Του, που σταθερά καλλιεργώ τις ιδέες μου, την δημιουργία μου!


Δονήσεις μετασχηματίζονται μέσα μου σε Δύναμη Θέλησης και Πίστης όταν πορεύομαι στον Δρόμο Του Θεού και Άσπιλα προστατεύομαι από Τον Δημιουργό μου!


Αφήνω πίσω μου φοβίες, αδυναμία πίστης στον εαυτό μου και στην ζωή μου, αποκτώ Δύναμη Άτρωτη ως παιδί Του Θεού, να Αγαπώ Εμένα, το Δημιουργικό μονοπάτι μου, την Αληθεία της ψυχής μου!


Συνδημιουργώ με Δύναμη Πίστης και Θέλησης!


Να το λέτε συχνά!


ΑΜΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου