Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Οι Εξαδιάκτινες Ακτίνες αναλαμβάνουν την φραγή καρμικών δεσμεύσεων και υπολειμμάτων προσωπικότητας στον υλικό σου φορέα!

Είμαι υπερήφανη για το πνευματικό σου άνοιγμα και την δράση Φωτός που έχεις αναλάβει να προετοιμάσεις την εξέλιξη της πορείας σου!

Εγώ η Αγία Μαρίνα καθρεπτίζω, σαν καθρέπτης ψυχής στις ανθρώπινες σκέψεις, όλες τις αδυναμίες τους, την προσμονή Θεϊκής Πίστης, την αποφυγή κλειστών πεποιθήσεων και την λύση κάθε μη φωτεινού σκεπτικού στην ζωή του ανθρώπου!

Είμαι Ιερή Ένωση Φωτεινής Δημιουργίας με Αγιογραφίες παραστάσεων που απεικονίζουν τον βίο μου!

Πίστεψε και θα λάβεις Ευλογημένο παιδί Του Θεού!

Τα Δώρα Δημιουργίας έγκεινται στο κατά πόσο ο άνθρωπος είναι σε θέση να τα λάβει και με φάρο Πίστης και Φωτός να Ευλογήσει για αυτό το Μεγαλείο που του προσφέρεται από το Φως!

Η Αναγέννηση της παλαιάς προσωπικότητας σε δροσοσταλίδες κρυστάλλινων σφαιριδίων στο είναι του ανθρώπου γίνεται σταδιακά και απαιτεί πολλή εργασία εαυτού και Ταπεινοφροσύνη!

Η πνευματική εργασία που δίδεται σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά είναι ανάλογη της ψυχικής του αποστολής και των κατορθωμάτων του ως καλλιεργητής του δικού του μονοπατιού!

Πιστεύετε πως ο Θεός είναι φορέας Αναλλοίωτης Αγάπης δοσμένης με Θαυματουργά σφαιρίδια Αγάπης και Μόνον Θαύματα βιώνονται όταν Πιστεύετε στο σχέδιο Του Θεού!

Ο Θεός είναι ο Παντοκράτωρ!

Και Εκείνος Δημιουργεί με Σχέδιο και Πλάνο!

Ο άνθρωπος πράττει με τις συμπαντικές ενέργειες και δονείται με τις κινήσεις που βιώνει σύμφωνα με τις επιλογές του, τις σκέψεις, τον τρόπο ζωής του!

Ο Θεός είναι ο Δημιουργός και εσείς τα παιδιά Του!
Σάρκα ίδια- ψυχή Θεϊκά Δημιουργημένη!

Λάβετε και Δεχθείτε το Φως σαν να σας λούζει ηλιακή ακτίνα!

Λουστείτε σε Αυτό!


Λάβετε Φως Ευλογίας!

Αγία Μαρίνα

1 σχόλιο: