Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΆΡΙΑΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Το Φως που διαπερνά το σώμα του ανθρώπου είναι τόσο αγνό, καθάριο!

Πηγάζει από τα ύδατα της αφθονίας, εκεί όπου το ‘Είναι’ καθοδηγείται από το σύνολο ‘Εμείς’ και εκεί όπου η Ομορφιά και η Δύναμη ψυχής συναντούν την Πύλη της Θέλησης, της Πίστης, της Δύναμης, Της Ευμάρειας!

Ο σωστός δρόμος δεν είναι απαραίτητα και αληθής!


Καμιά φορά πιστεύουμε πως το να πράξουμε με την λογική, σημαίνει και ότι πιο απελευθερωτικό και άμεση λύση στο θέμα!


Όμως, η καρδιά, η λογική, ο νους, το όμορφο κομμάτι της δημιουργίας επικεντρώνονται στο Μεγαλείο των Καθαρών αποφάσεων, χωρίς παρεμβολές και αδύναμες αποφάσεις!


Όσο περισσότερο εγώ επικεντρώνομαι στην Αληθεία μου, στο βάθος της ψυχής μου βρίσκεται το πάθος!


Όσο εγώ δεν λειτουργώ στο μονοπάτι της ψυχής μου, οι απαντήσεις που θα μου δοθούν από το κέντρο της καρδιάς, είναι αναληθείς!


Μαθαίνω, λοιπόν, να διαχωρίζω τον σκοπό, τον στόχο από εκείνο που προστάζει το νου που λειτουργεί με κανονισμούς και όρια θέτει στο άνοιγμα της Αφθονίας στη ζωή μου!


Ο όρος Αφθονία δεν σημαίνει απαραίτητα, μόνο άνοιγμα υλικών αγαθών!
Αφθονία σημαίνει αλλαγή πεποιθήσεων, οι οποίες μου κλείδωναν την έντονη επιθυμία σε στόχους που διψά η ψυχή να πραγματώσει!
Άνοιγμα θυρών στην πνευματική υπόσταση!

Πιστεύω στον Θεό, Τον Μεγάλο Πατέρα και θέτω βάσεις στον εαυτό μου, να θεμελιώσει γερά, τα θέλω και τις αναζητήσεις της ψυχής μου!
Σταματώ να φοβάμαι και Πιστεύω Βαθιά, πως ο Θεός και οι Άγγελοί Του, με Καθοδηγούν Πάντα, μου ανοίγουν δρόμους - κάθε φορά- ακόμα πιο συντονισμένους με την ομορφιά ψυχής και της ύλης!


Προσφέρω τις δυνατότητές μου στην ανθρωπότητα, μέσω υπηρεσιών ανιδιοτελών με Φως, Ευγνωμοσύνη, Σεβασμό, Πίστη στον Θεό! Και ολοκληρώνω λίγο,κάθε φορά, κομμάτια μου στον κύκλο ζωής που ήταν επαναληπτικά ( ως φαύλος κύκλος) με Φωτεινές Δέσμες Ακτινοβόλων Σκέψεων και Επιθυμιών!


Μαθαίνω να μην επηρεάζομαι από συμπεριφορές που δεν ακολουθούν το μονοπάτι του ΄ Καλλιεργώ και Συντονίζω’ Ευλαβικά και Ταπεινά
και Ακολουθώ τον Δρόμο της Καρδιάς μου!


Ευτυχία!


Υμνείτε!

Ευγνωμονώ!
Άριαν, 5ης Ακτίνας,Πλανήτης Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου