Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2010

Οι δονήσεις που μεταφέρονται από έναν μετασχηματιστή σε άλλον προέχουν πρωτίστως διαδικασία κάθαρσης ,εξαγνισμού και αποφόρτισης από τον έναν μετασχηματιστή στον άλλον!

Ο δρόμος της ψυχικής σας πορείας φέρει στοιχεία: αυτοβελτίωσης, προσφοράς, αναγέννησης του εγώ σε μορφές αγνών προθέσεων!

Προσευχόμενος ευλαβικά, εκείνο που ο άνθρωπος προσπαθεί να κατορθώσει, είναι η μετουσίωση κάθε στοιχείου της προσωπικότητας σε Αγάπη- Ανιδιοτέλεια- Προσφορά!

Όταν το Εμείς κυριαρχεί σε κάθε τόπο, θαύματα γίνονται!

Σκεφτείτε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μετασχηματίζουν αρνητικές δονήσεις σε Φως, συνειδητότητα και προσφορά αγνή!

Ο τόπος εκείνος φέρει ευλογίες από τον ουρανό, όσο οι άνθρωποι προσφέρουν αλληλεγγύη και μεταμέλεια των πράξεών τους ο ένας στον άλλον!

Η Συγχώρεση από μία πράξη που έκανα ή είπα σε έναν συνάνθρωπο που με πλήγωσε βαθιά είναι μεγάλο τίμημα Ευλογίας και Αφύπνισης!

Ο κάθε άνθρωπος αξίζει ευκαιρίες κάθε φορά που μας πονά!

Δεν είναι σωστό να πολλαπλασιάζουμε τον θυμό, την μνησικακία, την θλίψη, τον εγωισμό μέσα μας!

Παρά φωτεινό είναι να απολογούμαστε και να φέρουμε εις φωτεινή λύση την επικοινωνία με τον συνάνθρωπό μας, που είτε μας πλήγωσε είτε μας θύμωσε!

Αδέλφια μου επί Γης, μάθετε πως ο δρόμος της Αγάπης και της Ολοκλήρωσης είναι φτιαγμένος για τους πάντες!

Οι υλικοί πόροι, για να αξίζουν, ο άνθρωπος χρειάζεται να μάθει να διασχίζει το μονοπάτι του με Ταπεινότητα, Αφοσίωση, Αγάπη!

Ο δρόμος είναι ξεχωριστός για τον κάθε ένα!

Μην εμπλέκετε την δική σας πορεία με του διπλανού σας, γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια της ελεύθερης επιλογής της ελεύθερης βούλησης του συνανθρώπου!

Όταν, για κάποιον λόγο, επιθυμείτε την δέσμευση του άλλου, για την δική σας ευτυχία - λόγω έλλειψης αγάπης εαυτού- τότε δεν είστε σε θέση να διακρίνετε πως όσο εσείς χρειάζεστε Φως άλλο τόσο χρειάζεται και η άλλη ψυχή για να πορευτεί αδέσμευτη από καρμικά δεσμά!

Η ελεύθερη ψυχή ζητά ελευθερία επιλογής, ελεύθερη βούληση!

Μόνον έτσι θα συνεχίσει το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης ευθυγραμμισμένη με την ουράνια πατρίδα!

Η παγίδες που στήνει η μία ψυχή σε μία άλλη είναι αμέτρητες, εδώ στη Γη!

Είτε από ζήλεια, είτε από εγωισμό, είτε από θυμό, είτε από πόνο!

Όλα ξεκινούν από την έλλειψη αγάπης εαυτού και εκεί καταλήγουν, σε λιμνάζουσες μορφές συμπεριφορών!

Η κατάληξη εξέλιξης μίας ψυχής είναι προσωπικό της θέμα και Του Θεού και Των Αγγέλων Του!

Ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να ανοίγει δρόμο για πλοκάμια στον συνάνθρωπό του!

Τα πλοκάμια είναι τρόποι δέσμευσης καρμικού φορτίου και προκαλούν σύγχυση στην άλλη ψυχή που έχει επιλέξει να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο, από εκείνον που εσείς θέλετε να του μεταφέρετε!

Ένα παιδί ας πούμε!

Το αφήνω να πορευτεί εξελικτικά σύμφωνα με το δικό του πλάνο ψυχής και όχι με το πλάνο του Γονέα που ήδη εκείνος έχει επιλέξει να ανατραφεί!

Το Μέγα Γεγονός πως όλα συμβαίνουν σύμφωνα με την συμπαντική Σοφία και Αληθεία είναι Αλάνθαστο και φέρει μυστικά Αφύπνισης και Καρπούς Αφθονίας!

Το πλάνο ψυχής του κάθε ανθρώπου κρύβει μυστικά Αναγέννησης και Αφύπνισης!

Κοιτώ την δική μου πορεία και εξέλιξη και κάθε τόσο σταματώ στο μονοπάτι μου, να σκεφτώ τί πράξεις με οδήγησαν έως εδώ, τί έπρεπε ακόμα να κάνω ώστε να γεμίσω το κέντρο της ψυχής μου με περισσότερη αυτοβελτίωση και τί χρειαζόταν να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου για να τον βοηθήσω ψυχικά- πνευματικά να συνεχίσει την δική του αφθονία- δημιουργία- μαθητεία!

Όλα γίνονται με Αγάπη γιατί ο Πατέρας μόνο Αγάπη μας προσέφερε και γέμισε την υπόστασή μας!

Από Αγάπη γεννηθήκαμε και σε Αγάπη Ουράνια θα καταλήξουμε!

Για αυτό λοιπόν, θετικές πράξεις, θετικά σχόλια στον συνάνθρωπό μου
(και όχι επικριτικά, γιατί μην ξεχνώ πως και εκείνη η ψυχή μαθαίνει μέσα από δικά της γεγονότα να συμπεριφέρεται πιο φωτεινά και πιο γεμάτη Αγάπη και Διάκριση κάθε φορά)!

Μαθαίνω να συνυπάρχω ειρηνικά, αρμονικά, έχοντας ως μόνο στοιχείο Κάθαρσης το Εγώ μου, που με εκείνο ωριμάζω ανά τους αιώνες, με εκείνο αποκτώ εμπειρίες ώστε η ψυχή μου να φτάσει σε επίπεδο Αφύπνισης και με εκείνο θα αναβαθμίσω το γήινο σώμα μου σε Ανιδιοτελές Εμείς!

Μην ανησυχείς, παιδί μου, για όσα λαβαίνουν μέρος στην χώρα που ζεις!

Η μετάβαση της Νέας Γης και η αποφόρτιση της παλαιάς ενέργειας, γίνεται με τρόπο φυσικό και εναρμονισμένο με τον σκοπό της : προς την ουράνια πατρίδα!

Ευγνωμονώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου