Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑ ΤΣΟΧΑΝ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010


Η δημιουργία Φωτός αποκαλύπτεται σε όσους το επιθυμούν!


Η ευγενής προσφορά συναισθημάτων ανιδιοτέλειας, δεν σημαίνει κάτι άλλο πέραν της κατάστασης πως εκεί μέσα προαποφασίζει και ο συνδυασμός της προσωπικότητας!

Η σωστή λειτουργικότητα αποδίδει με καρπούς αφθονίας μην ξεχνώντας ο άνθρωπος πως όλα ανήκουν στο Φως!


Ο Γαλαξίας Νέφελων και όλοι οι σημερινοί Γαλαξιακοί συνταξιδιώτες επιφέρουν κωδικούς μεταβατικούς και αφυπνιστικούς στον τομέα της εξέλιξης και συνδημιουργίας!


Η επιλεκτική προσφορά διαστάσεων όπου ανήκει και η Χριστική Ιεραρχία, επέλεξαν να συνδημιουργήσουν στο κέντρο των Αλλαγών που προετοιμάζεται η Γη να μεταβεί και εξελιχθεί!


Η αυξομείωση κλιματολογικών αλλαγών επιφέρει εξαρτήσεις σε κάθε στοιχείο της προσωπικότητας και οι ασύμβατες δονήσεις στον αέρα επιφέρει στον τρόπο λειτουργίας του αμυντικού συστήματος του ανθρώπου νευρογενείς δυσλειτουργίες!


Η αποκοπή από κάθε ασυμβατότητα θα λειτουργήσει αφοπλιστικά ώστε η κάθαρση του νου και σώματος να μεταλλάξουν τις χαμηλές δονήσεις σε πλήρως υψηλά αναβαθμισμένες!

Η συνείδηση που αφορά παλαιές λειτουργίες τώρα θα εστιαστεί στο Φως και μόνον Αυτό!

Ο Συνδημιουργός σας που καθορίσατε ως κοινός σας συμπορευτής, τώρα θα πάρει τα ηνία του στόχου της Αληθείας σας και θα πορευτείτε Άσπιλοι Καθοδηγητές που συνυπάρχουν στο Ένα και Μοναδικό Φως Του Θεού!


Η ένωση των υπάρξεων Φωτός οφείλεται στην βάση της υπόστασής του κάθε ανθρώπου πως όσο περισσότερο ζητά την εξέλιξή του, τόσο του δίνεται η δυνατότητα να καθορίσει το νέο πλάνο δημιουργίας!


Η ανασύσταση προκύπτει από τις καρμικές οφειλές και την νέα αφύπνιση σε Αγάπη Φωτός και νέων ιδεών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου