Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΣΩΖΩΗΛ (β)


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Μεταφέρουμε μηνύματα αγάπης σε όποιον επιθυμεί την Θεϊκή Ένωση!
Είμαι ο Αρχάγγελος Σωζωήλ!


Η λάνθασμένη αντίληψη νέων πραγμάτων στην ζωή του ανθρώπου επιφέρει αποπροσανατολισμό, εμποδίζοντας την φαιά ουσία να εισχωρήσει στον πυρήνα του κεντρικού σας σπινθήρα!

Το ασύλληπτο στοιχείο που κρύβεται στο μέχρι τώρα αποκοιμισμένο κομμάτι της Θεϊκής σας καταγωγής, γίνεται δρομέας τώρα στο νέο φάσμα που καθορίζεται από πράξεις Φωτός, ανιδιοτελών χαρακτηριστικών και πράξεων απελευθέρωσης οποιουδήποτε καρμικού στοιχείου που υποδουλώνει τον φορέα αντίληψής σας, φορέα της ύλης, γήινο κομμάτι σας!

Ο άνθρωπος χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κάθε  κατάσταση δυσκολίας που του δίνεται ως μαθητεία με στάση πληρότητας Φωτός, επίλυση των θεμάτων του βάζοντας τις φωτεινές ιδέες του κυρίαρχες των πράξεών του!

Είναι μπερδεμένος και ταυτόχρονα γεμάτος δύναμη πολεμιστή να αποσυμφορίσει κάθε ίχνος αμφιβολίας και ιδεών που πηγάζουν μέσα από την πηγή της αδράνειας και να πάρει τα ηνία ώστε να ξυπνήσουν οι ακτίνες Φωτός που μετουσιώνουν καθετί!
Οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι και οι Διδάσκαλοι Αναληφθέντες, συνιστούν την προσοχή ώστε να μείνετε συντονισμένοι στην πορεία Φωτός και στην θεραπεία των νοητικών μπλοκαρισμάτων σας που προέρχονται από άνυδρες στιγμές αμφιβολίας και πέφτουν εντέλει στο τεράστιο κενό της κούφιας Γης!
Η Νέα Αρχή ξεκινά με γνώσεις Δασκάλων Φωτός που ευθυγραμμίζουν με τις δονήσεις τους την φωτεινή κορδέλα που ενώνει εσάς με το Θεϊκό σας στοιχείο!


Η ένωση γίνεται μέσω φωτεινών στοιχείων που βοηθούν στην ανίχνευση δυσκολιών και στην εξέλιξή τους που αναπαριστά την Ιερή Ένωση Αγάπης εαυτού με Θεϊκή Αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου