Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

MΗΝYMΑ ΔΟΣMΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 24-05-10 ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΟΣMΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΑΚΙΗΛ:

ΑΓΑΠΗMΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ YΙΟΙ ΤΟY ΘΕΟY,ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟY ΣΤΗ ΓΗ,ΕΙΣΤΕ YΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ MΟY,ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΣ Σ'ΑYΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ..


Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ MΑZΙ MΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨYΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙMΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟMΟ ΣΤΗ ΓH ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟMΟ ΤΟY ΧΡΙΣΤΟY,ΑΝΑΒΑΘMΙZΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣYΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣMΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΝΙΓMΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΣMΑ ΤΟY!

ΑΚΟMΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΙΣΙΑ ΔΟYΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΔYΝΑMΩΝΕΙ MΕΡΑ MΕ ΤΗ MΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧYΡΟ!..

MΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟYΤΕ ΣΤΙΓMΗ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟYΝ.ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕYMΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟY..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟYΘΟYΝ ΔΙΟΤΙ MΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ MΑΘΑΙΝΟYΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣMΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟMΕΡΕΙΕΣ ΤΟY YΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣMΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟYΣ ΣYΝΑΝΘΡΩΠΟYΣ ΣΑΣ..

ΕΙΝΑΙ ΣΗMΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΩMΑ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ MΕΤΑΣΧΗMΑΤΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ,ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣMΕΝΟΣ MΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣYΝΔΕΔΕMΕΝΗ MΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΟMΑΤΙ ΣΑΣ..

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ MΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΨΕYΤΙΚΟ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ MΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,MΕΧΡΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΤΕ ΤΟ 'ΟΝΟMΑ' ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕYMΑΤΙΚΟ ΚΟΣMΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ!.

YΠΑΡΧΟYΝ ΠΛΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟYΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟYΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟMΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΣΑΣ YΠΟΣΤΑΣΗΣ!

ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟYΝ MΑΘΗMΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΟ Κ ΕΞΕΛΙΞΗ..

MΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΙMΩΡΙΕΣ,ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙMΩΡΟΣ!

Ο ΑMΕΙΛΙΚΤΟΣ ΤΙMΩΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ MΕΣΑ ΣΑΣ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΝΟΧΗ ΣYΝΟΔΕYΕΙ MΙΑ ΣΚΕΨΗ Ή ΠΡΑΞΗ MΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!.

ΣYΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟYΣ "ΕΧΘΡΟYΣ " ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟYΣ ΤΟΝ ΕΧΟYΝ ΚΑΛΑ ΚΡYMΕΝΟ MΕΣΑ ΤΟYΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙMΩΡΙΑ ΤΟYΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ!!.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ "ΕΧΘΡΟ" , ΑYΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑMΠΟΤΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘYMΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ,MΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗMΑΤΑ!.

ΠΕΡΙΦΡΟYΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠYΛΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟYΝ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟYΔΕΤΕΡΩΝΕΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΑYΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ (ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ) ΚΑΙ ΑYΤΟYΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΤΕ!!ΑYΤΟΙ ΣΑMΠΟΤΑΡΟYΝ ΤΙΣ ΟMΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓMΕΣ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΕYΤYΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑYΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MΑΓΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤYΧΙΩΝ ΣΑΣ!

ΟΙ ΣYMΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟMΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕYΡΑ, ΓΙΑ ΑYΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑZΕΤΕ ΣΤΟ MYΑΛΟ ΣΑΣ ΠΩ'Σ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ MΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΞYΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑMΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣYΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓMΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ,ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΟ MΑΘΗMΑ YΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ MΕΤΟYΣΙΩΣΗΣ ΣΕ ΦΩΣ!

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙMΕΝΟ ΤΗΣ ΤΙMΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΑYΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ MΙΑ ΣYΓΚΡΟYΣΗ ΑΝΑMΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟYΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΤΙMΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑMΠΟΤΕΡΣ" ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟY!

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ MΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΔΗMΙΟYΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔYΝΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣMΟ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ YΛΗΣ,ΟΠΟY ΟΙ ΝΟMΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔYΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ YΨΗΛΗΣ ΣYΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣMΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!
ΕΝ ΤΟYΤΟΙΣ ΧΡΗΣΙMΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣMΟY ΑΠΟ ΤΟYΣ ΔYΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΣYΝΔYΑΣMΟ MΕ ΤΗΝ ΣYΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΣ MΝΗMΗΣ,ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!!

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟMΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟYΣ ΝΑ ΣΤΑΛΟYΝ ΔYΝΑMΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟYΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΛYΦΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΠΤYΝΕΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙZΕ ΤΟYΣ ΑΝΘΡΩΠΟYΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟYΣ!

ΟΙ ΨYΧΕΣ ΠΟΥ ΘYMΗΘΗΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ MΕΤΑΣΧΗMΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ!

ΑYΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΘΗΣΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΝΕYMΑΤΙΚΟ ΣYMΒΟYΛΙΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΙΕΡΟ ΣΧEΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ MΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΦΟY ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΟYΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟYΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟYΣ MΕΤΑΣΧΗMΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟY ΣΤΗ ΓΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ..

ΟΛΑ ΣΕ ΣYΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣYΝΔΗMΙΟYΡΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ MΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕMΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣYΛΛΕΞΑΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΑMΑΝΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣYΝΔΗMΙΟYΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕYMΑΤΙΚΟ ΚΟΣMΟ!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙMΟYΝ ΤΟΣΟ!ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΛΟΓΟ YΠΑΡΞΗΣ ΣΤΑ ΧΑMΕΝΑ ΠΛΑΣMΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟY!

ΓΙΑ ΑYΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ MΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ...

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕYΛΟΓΗMΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ MΟΝΟΙ ΝΑ ΘYMΑΣΤΕ!!Αυτό το Μήνυμα εδόθη στην Παναγιώτα Καραπέτη, μαθήτρια της Μαρίας Ζαβού και πολύτιμη συνοδοιπόρο μου!Σε Ευχαριστούμε!!!Σε Ευγνωμονούμε!!!Σε Ευχαριστώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου