Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ


ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

  
      Ονομάζομαι Κουτχούμι και αποτρέπω κάθε ενεργειακή παρέμβαση στο   αιθερικό πεδίο των συνδημιουργών ως προς την πορεία σας στο Καθαρό Φως!

Οι διαστάσεις εναλλάσσονται και αποτελούν πλέον ροή πληροφοριών και αστρικών δονήσεων οι οποίες

Ευθυγραμμίζονται με τα κανάλια/ ροές ενεργειών της Πέμπτης Διάστασης και όλων των ανωτέρων διαστάσεων!

Είμαστε εδώ και επιφέρουμε γνώσεις και πληροφορίες σε μετασχηματιστές/ συμβατές ψυχές όσον αφορά την πνευματική διαβάθμιση στο πλάνο αποστολής τους!

Είμαστε εδώ και ευγνωμονούμε την προσπάθεια των γήινων αδελφών μας να ανεβάσουν δονήσεις και να δομηθούν ενεργειακά με τρόπο που θα αγκαλιάσει την προσωπική τους ευημερία και εξέλιξη!

Οι Δάσκαλοι Φωτός ,οι Γεννήτορες και Γενεσιουργοί των πλανητών ισορροπίας και ουράνιας πατρίδας σας, ζητούν την ανασκευαστική σας πορεία στο Ύψιστο αυτό Γεγονός! Ιερή Ένωση! Πίστη ανυπέρβλητη! Πίστη στον Ένα, Πατέρα όλων των διαστάσεων! 

Μητέρα Πατρίδα σε ευγνωμονώ αιώνια και σου ζητώ να αποτελέσεις συνδετικό κρίκο εξαγνισμού και κάθαρσης από κάθε τοξίνη και ασυμβατότητα των παλαιών ενεργειών με τις νέες Ιδέες Φωτός!


Ο άνθρωπος δύσκολα ξεφεύγει από την παλαιά δόνηση. Μέσα σε εκείνην βρίσκει την αρμονία και μέσα από την ανασφάλειά του να εδραιώσει νέα δεδομένα εμπλέκεται με φόβο και μετουσιώνει το Φως συγκαλυμμένα.
Αφήστε, σας τονίζουμε, το Φως να δουλέψει μέσα σας!

Ζήστε τη Θεική σας υπόσταση ως μέγα γεγονός που θα συντονίσει κάθε Δημιουργία και προσωπική σας εξέλιξη!

Η πορεία στο Φως είναι καθοριστική!

Συμπαντικοί Γαλαξίες ανοίγουν τις πύλες τους για την ενίσχυση της Μητέρας Γης και την ευθυγράμμισή της με την Ουράνια καταγωγή της!

Είθε να λάβετε το Φως ως μικρά παιδιά που διψούν για αγάπη, χαρά, με τόση αγνότητα και προσμονή!

Είθε!


2 σχόλια: