Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ

ΤΡΙΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Φλόγα που πηγάζει από της καρδιάς σου το κέντρο και ακτινοβολεί όλη σου την υπόσταση!

Άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει τον κύκλο της! Νιώσε φωτεινός, νιώσε υπέροχα γιατί υπέροχα πράγματα θα έρθουν στο μονοπάτι σου!

Ντύσου όμορφα, στολίσου και υποδέξου την Αγάπη Φωτός και την λαμπρότητα των Αγγέλων που σε περιβάλλουν!


Σε προστατεύω από ό,τι δεν σε χαρακτηρίζει, για αυτό σου ανοίγω τα ενεργειακά σου κέντρα να υποδεχθείς τη φωτεινότητα της Πέμπτης Διάστασης!

Εγώ, ο Δάσκαλος Στεφάνιος, Αρχάγγελος Λαμπριήλ σε καλωσορίζω στην πύλη γυρισμού!

Σε παροτρύνουμε να αφεθείς στην αγάπη του Δασκάλου Μέτατρον, του Ανώτερου Εαυτού σου, του Δασκάλου Μελχισεδέκ και όλων των Μεγάλων Δασκάλων, Αφυπνιστών και Αρχαγγέλων που σε καθοδηγούν και σε περιβάλλουν με τόση αγνότητα, καθαρότητα!

Βγάλε φτερά και πέταξε στο χρυσό φως του ήλιου! Αστέρι λαμπερό φώτισε τον δρόμο σου γιατί εκεί που πηγαίνεις, καλοκαίρι είναι πάντα!

Λευκό μανδύα σου φορώ και σε ανταμείβω για την πορεία σου στο Φως! Πνευματική ολοκλήρωση, αφθονία γήινη και πνευματική! Αρμονία στην ζωή σου και ευημερία!

Μεγάλε Επουράνιε Πατέρα σε επικαλούμαι να ανέβω μέχρι την ανώτερη διάσταση και να χριστώ κρυστάλλινο παιδί Σου, αφοσιωμένο στην πνευματική του αποστολή και αφυπνισμένο καθαρό παιδί που η ψυχή ζητά να γνωρίσει την επουράνια πατρίδα!

Σε βοηθώ να ακτινοβολήσεις τόσο πολύ που το θες!

Χαίρε Αγαπημένο Παιδί Του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου