Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΣΑΜΟΥΗΛ


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009


Φως ανέσπερο, φως άσπιλο και καθαρό από τοξικές ουσίες, με Αυτό σε μυραίνω και σε γλυκοκοιτάζω με τόση καθαρότητα Φωτός!
Είμαστε εδώ για να σε εμπνέουμε Αγάπη - Φως - Καθοδήγηση!

Έλκεις συμβατές ψυχές και ο σκοπός σου είναι η διδαχή σου μέσα από εκείνους! Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια που έλκονται στον δρόμο σου, μάθε την αλήθεια μέσα από το κανάλι επικοινωνίας!

Φως καθαρό και ανέπαφο από κάθε μιαρό, αντιμετώπισε την κάθε αλήθεια σου με δύναμη και θέληση φωτεινή!

Σου εκπνέουμε κάθε στοιχείο κάθαρσης και διάκρισης μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις! Κάθε εμπόδιο που έρχεται στον δρόμο σου γίνεται στάση Φωτός και αντιμετωπίζεται με πλήρη αγνότητα και καθαρότητα συναισθημάτων!

Ανοίγονται άλλοι ορίζοντες πνευματικοί για εσένα! Άνοιξε τα μάτια και αφέσου στην ολότελη αγάπη που έχουμε να σου προσφέρουμε!

Μην ξεχνάς πως πάντα εδώ είμαστε και γλυκαίνουμε κάθε νότα δυσαρμονική με τις δονήσεις σου! Αγάπησε την ζωή γιατί εκείνη έχει να σου προσφέρει τα πολυτιμότερα αγαθά της!
 

 Ψάχνεις την τελειότητα όλων των καθαρών συναισθημάτων μέσα σε όλους τους καρπούς της ζωής! Ενέμεινε σε αυτό!

Πίστεψε και ό,τι ολοκλήρωσες θα γειωθεί!

Πίστεψε και ο δρόμος σου είναι πάντα φωτεινός! Πορευτή Φωτός! Γέμισε τους θύλακες της ψυχής σου με όμορφα πράγματα και ζεστές αναμνήσεις που θα σε καθοδηγήσουν στην μεταμόρφωσή σου σε Πηγή Φωτός!

Φανός αγάπης γίνε για όσους επιθυμούν την λύτρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου