Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010


 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Εγώ ο Άγιος Φύλακας σου, Ανώτερος Εαυτός σου, σε προστατεύω και σε καθοδηγώ!Σε αγαπώ πολύ και σου στέλνω ακτίνες ενίσχυσης και καθοδήγησης για να ευθυγραμμίζεσαι πάντα με το ψυχικό σου πλάνο! 

Πολεμιστής Φωτός γίνε, λάμψε, ακτινοβόλησε και τίποτα πια δεν σε αγγίζει!


Χρειάστηκε πολύ κουράγιο, θάρρος για να φτάσεις έως εδώ! Η ανταμοιβή σου είναι η πνευματική εξέλιξη! Κολύμπησε στο Άσπιλο Φως και στο Χρυσό μου Φως και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Αρκεί να παραδώσεις σε εμάς κάθε φόβο σου, κάθε ανασφάλειά σου!


Το σπαθί που κρατά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σε προστατεύει και κόβει κάθε αρνητική ενέργεια που σε αποσπά από το στόχο σου!


Γίνε Ένα με Εμάς, άνοιξε τα ενεργειακά σου κέντρα  να αναγνωρίσεις την ουράνια πατρίδα σου και να λάβεις τις γνώσεις που επιθυμούμε να σου προσφέρουμε με τόση Αγάπη!


Πλημμύρισε με την μπλε ακτίνα Φωτός όλο σου το είναι και μάθε από αυτήν την ανώτερη διδασκαλία!


Η αποστολή σου έχει ξεκινήσει, είσαι πιο δυνατός τώρα! Δοκιμάζεσαι συνεχώς γιατί έτσι πρέπει, η ψυχή να αγωνίζεται, για να αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για την πορεία προς το Φως!


Το Ένα και Μοναδικό Φως που σας περικλείουμε!


Αλλά εσείς αναλώνεστε στα κατώτερα στρώματα-επίπεδα της προσωπικότητας!


Να είσαι ευτυχισμένος, να νιώθεις ευλογημένος και υπερήφανος!


Εγώ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, σε πλημμυρίζω με σμαραγδένιο Φως, κολύμπησε μέσα σε αυτό και εξάγνισε  ό,τι  σε κάνει να αισθάνεσαι αδύναμος !


Δέξου την αφθονία που σου προσφέρουμε, γιατί είμαστε πάντα εδώ για όποιον άνθρωπο, όποια ψυχή επιζητά την επικοινωνία, την πνευματική εξέλιξη και την πορεία στο Φως!


Χαιρόμαστε να σε βλέπουμε να αναζητάς φώτιση και διδασκαλία και στη δίνουμε απλόχερα, καθαρή ψυχή και ευγενικό κομμάτι Του Θεού!


Σας αγαπάμε πολύ και είμαστε πάντα δίπλα σας! Μην αισθάνεστε άσχημα που βιώνετε και αρνητικές σκεπτομορφές και ζείτε με αυτές για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα! Όλα αυτά μαθήματα είναι που η ψυχή πρέπει να βιώσει και να περάσει, για να ανέβετε ένα άλλο σκαλί στην βαθμίδα για την ουράνια πατρίδα σας!


Να εμψυχώνεστε και να διασκεδάζετε!
Να τρως υγιεινά, ώστε να μην γεμίζεις τοξίνες το σώμα σου! Βοήθησέ το να ενωθεί οριστικά με τον Ανώτερο Αγγελικό σου Εαυτό, που τόσο επιθυμεί και εκείνος την Ιερή Ένωση μετά από τόσες ζωές αναζήτησης και αναβάθμισης της ψυχής σου!


Είσαι τόσο χαρούμενος όσο και εμείς! Αγάπη περιβάλει το σύμπαν, χόρεψε μαζί μας, ενώσου με εκείνην!


Σε αγαπάμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου