Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΙΡΙΑΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Είσαι σε μια νέα εποχή μεταλλάξεων και προσωπικών αλλαγών!


Η Πέμπτη Διάσταση έρχεται σε επαφή με την υλική της μορφή, εκείνη της Νέας Γης! Η Νέα Γη καλωσορίζει τα νέα της παιδιά!

Υμνούμε το μεγαλειώδες πλάνο Του Δημιουργού και συμβάλλουμε σε αυτό, προσφέροντας νέες ιδέες, σε ανθρώπους ανεπηρέαστους από κάθε ασύμβατη ενέργεια!

Ταξιδεύω μεταξύ χρόνου και χώρου και παρατηρώ με έντονο ενδιαφέρον την γέννηση και ολοκλήρωση νέων ψυχών! Ονομάζομαι Ίριαν και πρεσβεύω μετάλλαξη κυττάρων και νέων ιδεών! Προσαγάγω νέα δεδομένα στον δίσκο της κυτταρικής σας μεμβράνης!

Η μετάλλαξη ολοκληρώνεται πάντοτε σύμφωνα με το νέο σχέδιο της κάθε ανθρώπινης ψυχής και αν είναι σύμφωνη να ετοιμαστεί σε εκείνα τα νέα δεδομένα!

Συνδημιουργώ εν ολίγοις με τις κρυστάλλινες ψυχές αποστολών και μη! Έχοντας πλήρη συναίσθηση η κάθε ανθρώπινη ψυχή το πλάνο της αποστολής της!
Όσοι επιθυμούν αναβάθμιση κυτταρικής μεμβράνης είμαι εδώ να αναπλάθω και να αναδημιουργώ τα νέα κανάλια επικοινωνίας!


Ο νέος δρόμος εκπαίδευσης ξεκινά εκεί όπου κλείνει ο παλαιός κύκλος με μαθήματα, εμπειρίες!

Αστέρι του Φωτός, άστρο του πλανητικού συστήματος, λάμψε! Αποκάλυψε την καταγωγή σου και ακολούθησε το πλάνο αποστολής σου! Ο νέος σκοπός τώρα ξεκινά! Χάραξες την νέα πορεία στην υλική αφθονία και απολαμβάνεις καρπούς αφθονίας στο πνευματικό μονοπάτι!

Αποκοπή από κάθε στοιχείο συμβατικής προσωπικότητας και προσκόλλησης στο παρελθόν και σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια ουτοπική!


Θα σε βοηθήσω να πάρεις στροφή στην αληθινή επιθυμία της ψυχής σου και να ξεφύγεις από παραστάσεις θεατρικές όπου ο κλόουν διασκεδάζει μόνο για λίγα λεπτά τους θεατές του! Εδώ, τώρα πια, θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το εγώ σου και τις ανασφάλειες τις οποίες έχεις καλύψει με επιφανειακή ασφάλεια και να πορευτείς σύμφωνα με το χρίσμα του Φωτός και του πολεμιστή!

Μύρισε τα άνθη και το άρωμα της ευτυχίας! Πνευματικής - ψυχικής - ολοκλήρωσης! Γίνε συνδημιουργός του δικού σου καναλιού και απέφυγε κάθε στοιχείο θεατρινισμού από την κατώτερη προσωπικότητα!

Αποκάλυψε τα νέα μυστικά που έχουμε να σου προσφέρουμε! Μυστικά Νέας Ζωής, Νέας Πηγής! Πλήρης προσαρμογή στον έλεγχο του νου και αφαίρεση μπλοκαρισμάτων για την διάβαση στην Νέα Γη!

Γίνε συνταξιδιώτης της ψυχής σου! Γίνε πρωτοπόρος και πάρε το πηδάλιο να ανοιχτείς σε νέους καταγαλανόλευκους ορίζοντες! Ουρανούς που το μόνο που περιμένουν από εσένα είναι η μετάβαση στο Νέο Στάδιο!

Είσαι τόσο σίγουρος πως μπορείς! Να είναι σίγουρο και το κομμάτι της προσωπικότητάς σου!

Γιατί συνταξιδιώτες είσαστε!

Απόλαυσε το Νέο σου Ταξίδι αγαπημένε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου