Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010


ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ!Μέσα από τα πέρατα του χρόνου σε βρήκα αγαπημένη μου ψυχή! Να στέκεις ολομόναχος και να παρατηρείς τα δρώμενα της εποχής! Μονάχος στέκεις και αναλογίζεσαι τί πήγε λάθος. Δεν θέλεις να είσαι μόνος μα έκανες τόσο δρόμο και τώρα θέλεις να ξαποστάσεις λιγάκι!

Κάτσε, αγαπημένε μου, ξεκούρασε το τόσο πολυταξιδεμένο σώμα στους αιώνες και ανάμενε την μεγάλη γιορτή! Εκείνης, της καθοδήγησης!

Άπλωσέ μου το χέρι και μαζί θα διαβούμε ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου! Άνοιξε τα μάτια σου και άλλο!

Ακτίνες φωτός, Αγάπης, Αγαλλίασης σε Αγκαλιάζουν και σε περικλείουν με τόση Γλυκιά Αγάπη! Το πέπλο της έχει απλώσει να σε Αγκαλιάσει και με τόση προσμονή σε περιμένει να διαβείς το σκαλοπάτι της!

Αγάπη υπερπλήρης από κάθε ψεγάδι προσωπικότητας! Λουλούδι αγέννητο στο χρώμα του τοπίου, εσύ κρατάς την παλέτα, λαχταρά να το αναγεννήσεις με το θερμό του συναισθήματός σου!

Αγάπησε!  Ξεδιάλυνε στον αιθέρα που σιγοαναπνέεις κάθε ίχνος αμφιβολίας  που κάνει τα ματάκια σου να κλείνουν στο υπέρτατο Φως!

Ξέρεις τί σημαίνει Φως! Αγάπη! Ολοκλήρωση! Ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό σου! Κατάνυξη στο Χρυσό Του Δημιουργού! Καθαρότητα και πληρότητα του εσωτερικού σου κόσμου!

Αξιοποίησε φωτεινά όλες σου τις επιθυμίες! Μεθοδικά και υπό την καθοδήγηση των Αρχαγγέλων προστατών σου! 
Tα λάθη σου να γίνονται καθρέπτης σου, απο ό,τι δεν σε αντιπροσωπεύει!

Είσαι Φως, γεμάτο επιθυμίες, όνειρα που  κάνουν τον κόσμο σου τόσο δημιουργικό! Τόσο φωτεινό και ζεστό στο μονοπάτι που κάθε στιγμή χτίζεις με αισιοδοξία!

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και όταν μιλώ για αυτό, εννοώ, της ψυχής σου τα χαλινάρια! Βγες από το δρόμο της σιωπής και γέμισε το θησαυρό σου πολύτιμους λίθους και γνώσεις!
Σε αγαπάμε πολύ αγαπημένε μας προστατευόμενε!

Όλοι οι Καθοδηγητές σου και Προστάτες σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου